ПОМАРАНЧЕВА АГІТАЦІЯ І МЕРТВИХ, І ЖИВИХ, І НЕНАРОДЖЕНИХ

Нова українська держава будується в дуже складній боротьбі, значною мірою в тіньовому режимі, поза лаштунками.

 

І супроводжується масовою пропагандою на користь чинної влади, коли населення дезорієнтують мільйонними накладами газет, голосними гаслами та брудом з телеекранів та радіо, через електронні ЗМІ. Та найбільше по головах виборців "б’ють" агітки та різного роду політична макулатура із поштових скриньок.

Так, днями до поштової скриньки на пр.Свободи в Ужгороді надійшов помаранчевий папірець із обличчям Президента на першій сторінці, де політикани від Блоку "Наша Україна – Народна самооборона" просять покійну Бондаренко А.Ф., що спочила у Бозі 21 рік тому, поставити свій підпис на підтримку скасування недоторканності депутатів Верховної Ради і надіслати до Києва або віддати у агітаційний намет Блоку. Як не дивно, але подібні факти не поодинокі.

Прикро, але "помаранчеві потопельники", рятуючи розбите судно, вдаються до крайнощів, турбуючи не лише душі померлих, а й вводячи до виборчих списків ненароджених на світ Божий людей. Особливо оригінальні ідеї приходять у "помаранчеві" голови на Закарпатті, де будь-якою ціною вимагають виконання замовлених показників.

трибуна

 

27 вересня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів