Вибори 2007 Портрет спостерігачів за виборами на Закарпатті

На Закарпатті працюють групи спостерігачів

 

В області працюють 3 міжнародні спостерігачі від Національного Демократичного Інституту (США), від мережі ЕНЕМО 14 міжнародних спостерігачів та один довготерміновий спостерігач від Громадянської Мережі ОПОРИ (за підтримки НДІ).
Місія довготермінових спостерігачів ЕНЕМО та ОПОРИ працює в області з серпня 2007 року.
Від місії ОБСЄ працює група міжнародних спостерігачів.
Експерти Всеукраїнської громадської організації "Фонд розвитку демократії" за підтримки Представництва Міжнародного Республіканського Інституту (США) в Україні 1 – 2 вересня у м. Ужгород та Мукачеве провели тренінг семінар навчання спостерігачів на виборах від політичних партій Закарпаття, участь у якому прийняло понад 100 спостерігачів. Дана програма на цих виборах буда єдиною, що працювала в напрямку навчання офіційних спостерігачів від зареєстрованих кандидатів – політичних партій (блоків).
Від політичних партій, як спостерігачів виставили представників молодіжних при партійних громадських організацій від політичних партій "НУ-НС", "БЮТ", "СПУ", "ПРУ", та "Блок Литвина", частково "КПУ".
Молодіжна громадська організація Фундація Молодіжних Ініціатив займається моніторингом складу списків політичних партій, та залучила своїх членів до спостереження за виборами.
Громадська організація Карпатське Агентство Прав Людини "Вестед" в продовж серпня – вересня 2007 року надавала правові консультації з питань виборчого законодавства у громадській приймальні та надавала підтримку спостерігачам. За сприяння Проекту "Сприяння організації виборів в Україні – ІІ" та Американської Асоціації Юристів.

 

30 вересня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів