Обережно ужгородці!!! Сьогодні ужгородський прокурор відпустив нелюда на волю

Людина яка хотіла спалити заживо кількох людей спокійно ходить по вулицям міста - це їй дозволив прокурор

 

Під час нападу на бар-автомийку "Форсаж" в Ужгороді згоріла живцем дівчина, інші отримали незначні опіки та ушкодження

Нагадаємо: в ніч з 9 на 10 листопада по вулиці Собранецькій в Ужгороді стався організований представниками злочинного світу підпал бару-автомийки "Форсаж". У цей вечір тут було чимало відвідувачів, коли двоє молодиків зайшли в приміщення і кинули пляшку із запальною сумішшю в центр залу, опісля аби люди не змогли втекти з будинку, біля входу, злочинці кинули ще одну пляшку з запальною речовиною, що могло призвести до того що всі хто знаходився в цьому приміщенні могли згоріти живцем. Коли хлопці втікали їх випадково затримала патрульно-постова служба, а у машині яка їх чекали неподалік були знайдені пляшки із запальною сумішшю. Хлопці відразу ж на місці злочину зізналися що діяли на замовлення представників злочинного угрупування з Мукачева.
Як повідомили журналістам "Zakarpat.info" правоохоронці, обидвоє хлопців, які хотіли спалити людей, Руслан та Віктор родом з Івано-Франківщини .
До речі, під час підпалу живцем згоріла ужгородка Алла К., яка зараз перебуває у важкому стані в лікарні і її життя зараз під загрозою.
Зараз ведеться слідство, але правоохоронці впевнені що це не перший підпал франківської "двійки на замовлення" – за ними повзе шлейф підпалу "валютника", кількох автівок автоперевізників та підпал квартири ужгородського підприємця. Також не виключено що до цього злочину причетні і деякі з правоохоронців-"перевертнів". Журналісти повідомлять громадськість про хід розслідування даної справи.

А сьогодні зі слідчого ізолятора за дозволом прокурора відпущено того хто кинув у людей запальну суміш.

 

16 листопада 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2007-11-17 / 12:23:00

    Вновь пошел беспредел!И не удивительно,когда президента окружили балоги крили и т. д.

  2. 2007-11-17 / 07:50:00

    Яка влада такы ы вчинки