Cьогодні в Ужгороді відбулась чергова ХХХ сесія Ужгородської міської ради ІV скликання

Як результат — в Ужгороді буде створено шкільні дільниці, встановлено меморіальну дошку Петру Сові та покращено умов існування жителів мікрорайону Дравці

 

На сьогоднішній сесії депутати розглядали 25 питань. Серед прийнятих рішень найважливішими для ужгородців ?: ?Про Програму розвитку освіти м. Ужгорода на 2004-2012 р.р.?, яким передбачено створити в Ужгороді так звані ?шкільні дільниці?. Кожна дільниця, за його словами, матиме на обліку тих дітей, що проживають у будинках на тій чи іншій території.

Крім цього, депутатами було прийнято рішення встановити меморіальну дошку на будинку ?14 по вулиці Цегольнянській, в якому проживав Петро Сова ? історик, кра?знавець, письменник. Дошку встановлять з нагоди 110-річчя від дня народження Петра Сови. Вартість робіт склада? 15 тис. грн.

Як зазначив завідувач відділу інформаційних технологій та зв?язків з громадськістю Ужгородської міської ради Андрій Скубенич, на сьогоднішній сесії Ужгородської міської ради було затверджено ?Програму та основні напрямки діяльності комітету місцевого самоврядування мікрорайону ?Дравці? на 2004-2005 р.р. Ці?ю програмою передбачено задоволення та захист інтересів жителів мікрорайону, сприяння у задоволенні соціальних, культурних, побутових та інших потреб жителів мікрорайону шляхом сприяння у наданні їм відповідних послуг.

 

03 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів