Зустріч з новопризначеними начальником управління житлово-комунального господарства Ігорем Свищом та директором "Закарпаттеплокомуненерго" Мирославом Сегедієм.

На необхідності перебудувати роботу житлово-комунального господарства в цілому і підприємств комунальної теплоенергетики зокрема вказав учора голова облдержадміністрації Іван Різак

 

Житлово-комунальна сфера потребу? кардинальних змін і нових підходів. Проблем тут накопичилось чимало і їх треба ефективно вирішувати. Передусім мова йде про покращення розрахунків підпри?мств галузі за спожиті енергоносії. Наразі тут ситуація найгірша серед усіх категорій споживачів. Водоканали та "Закарпаттеплокомуненерго" з початку року проплатили всього половину від вартості спожитих енергоресурсів. Губернатор націлив новопризначених керівників на необхідність відмобілізувати зусилля, проаналізувати кадровий склад структур, вживати ді?вих заходів стосовно боржників. При цьому ?ван Різак застеріг - соціально незахищені верстви населення постраждати не мають.

 

03 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів