Ратушняк звинуватив обласну міліцію у свавіллі

Звернення міського голови С.М. Ратушняка до Президента України, Прем’єр-міністра України, МВС України, Генеральної прокуратури, керівництва Верховної Ради України та голів комітетів та фракцій

 

Доводжу до Вашого відома про чергове свавілля та нехтування всіх законів України, які здійснюються працівниками міського відділу та обласного управління міліції за безпосередніми вказівками керівництва Закарпатської ОДА (Балога І.І.)
Так, 04 лютого 2008 року спеціалістами КП “Уж-тепло” проводилося планове встановлення лічильників теплої води для приміщення Ужгородської гімназії, що є на балансі управління освіти міста, і приміщення критого басейну міської дитячої спортивної школи водних видів спорту. Працівниками Ужгородського міськвідділу міліції ці роботи, з незрозумілих причин, були зірвані, а начальника першого району КП “Уж-тепло” було заарештовано. На вимогу директора гімназії щодо пояснення таких дій, працівник міліції вимагав звернутися за роз’ясненнями на мобільний телефон до першого заступника голови ОДА Балоги І.І.
В цей же день працівниками міліції організована провокація щодо керівника комунального підприємства “Румб” Гулянича В.В., якому інкримінують отримання хабара, за що він був заарештований.
Всі ці дії свідчать про цілеспрямовану дискредитацію міської влади, яка здійснюється працівниками правоохоронних органів області за вказівками керівництва Закарпатської ОДА.
З цього дня жоден працівник Ужгородського міськвиконкому, ради та комунальних підприємств міста не є захищений від свавілля та провокації з боку силових, наглядових та контролюючих структур Закарпатської області, оскільки всіма ними, де-факто, в ручному режимі керує Балога І.І. під прикриттям старшого брата – керівника Секретаріату Президента України Балоги В.І. Вважаємо це відкритим терором та наступом на права людей з боку одіозного сімейства Балог.
Просимо терміново вжити заходів щодо зупинення свавілля з боку правоохоронних органів та захисту законних інтересів жителів міста.

офіційний сайт міста Ужгорода

 

04 лютого 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів