Микола Томенко: Міністерство екології повинно підтримати Національний природний парк „Синевир”

Микола Томенко звернувся до Міністерства охорони навколишнього природного середовища України з приводу невідкладного втручання та підтримки Національного природного парку „Синевир”.

 

„На жаль, сьогодні у багатьох регіонах України, в тому числі у Закарпатті, стала модною тенденція через створення комунальних підприємств готувати до приватизації території державних парків та заповідників. Цілком очевидно, що у спробі Закарпатської обласної ради незаконним шляхом ліквідувати Національний природний парк та створити комунальне підприємство „Синевир” прослідковується намагання приватизувати це унікальне місце, яке повинно усіляко захищатися державою і бути природним заповідником для усієї країни”, - переконаний Микола Томенко.
Він повідомив, що звернувся до міністра охорони навколишнього природного середовища України з пропозицією невідкладно провести виїзне засідання колегії Міністерства для того, щоб не допустити ліквідації Національного природного парку „Синевир” та максимально організаційно і фінансово допомогти у подальшому його функціонуванні.

[b]Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко в Закарпатській області за повідомленням www.byut.com.ua[/b]

[b]Усі новини про БЮТ в Закарпатті читайте на www.byut.org[/b]

 

06 червня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів