Олександр Кеменяш: „Чутки про мій можливий вихід з коаліції поширюють політичні авантюристи, які втратили останні крихти совісті”

Народний депутат України від фракції Блоку Юлії Тимошенко Олександр Кеменяш називає анонімні повідомлення про свій можливий вихід з демократичної коаліції, розтиражовані газетою „Діло”, провокацією політичних авантюристів

 

„Чутки про мій можливий вихід з коаліції демократичних сил поширюють політичні авантюристи, які втратили останні крихти совісті, — повідомив БЮТівець. — Я є депутатом від БЮТ у Верховній Раді вже третє скликання поспіль ніхто і ніщо не змусить мене зрадити тих людей, які довірили мені представляти їхні інтереси в найвищому законодавчому органі країни.
Інформація щодо трьох депутатів, які нібито збираються вийти з коаліції, серед яких є і моє прізвище, є відверто замовною. Дуже шкода, що автори даної „сенсації” не знайшли можливості поспілкуватися з людьми, про яких пишуть. В статті зазначено, що інформацію надало „джерело” з Секретаріату Президента, це зайвий раз доводить те, що з того часу, як канцелярію голови держави очолив закарпатський „Остап Бендер”, вона перетворилося на джерело бруду і провокацій.
На жаль, секретаріат Президента, маючи значні повноваження, спрямовує свої зусилля не на зміцнення коаліції, а на її руйнування. Краще б цей „технічний орган”, як назвав його Президент, займався своїми справами, а не продукував плітки та політичні інтриги”, повіжомляє Прес-секретар Блоку Юлiї Тимошенко в Закарпатськiй областi
Iван Колодiй.

 

11 червня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів