П’ятеро людей потонули на Закарпатті на свято Петра і Павла

Серед них двоє дітей

 

Упродовж 12 липня на території Закарпатської області на водних об’єктах потонуло п’ятеро людей, серед яких 2- діти.

У місцевому кар’єрі біля села Запсонь Берегівського району потонув 30-річний мешканець села Косино. Жертвою ставка, що біля села Бронька Іршавського району, також став 60-річний мешканець Лисичева.

А в ставку в урочищі "Потік-Котово", що поблизу села Нижній Студений Міжгірського району, потонув 42-річний мешканець села Волосянка Сколівського району, що на Львівщині. Тіло загиблого з води вилучено 13 липня водолазним відділенням Закарпатського зведеного воєнізованого аварійно-рятувального (гірничо-рятувального) загону постійної готовності МНС України.

Ще двоє хлопчиків 1995 та 1997 років народження, мешканців села Великі Ком’яти Виноградівського району, потонули під час купання в річці Боржава.

З початку року на водних об’єктах Закарпаття потонуло 23 людей. Щоб відпочинок на воді був радісним, приємним, а головне – безпечним, Головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до всіх громадян з турботою та проханням: відпочиваючи, дотримуйтеся заходів безпеки. Цінуйте власне життя, бережіть життя своїх дітей, не нехтуйте застереженнями. Пам’ятайте, що від зневажливого ставлення до правил безпеки на воді може статися непоправне лихо.

Центр пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області

 

14 липня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів