ЗАКАРПАТСЬКІ РЯТУВАЛЬНИКИ ВРЯТУВАЛИ ЖІНКУ, ЯКА МАЙЖЕ ДОБУ БЛУКАЛА ЛІСОМ

16-го липня, близько сьомої ранку, рятувальники Хустського аварійно-рятувального пункту передали лікарям 63-річну мешканку селища Королево Виноградівського району Закарпаття, котра майже добу провела в лісі, заблукавши під час збирання грибів.

 

Про зникнення жінки повідомили рятувальникам учора близько дев’ятої вечора її три сусідки. Четверо вони раненько пішли разом збирати гриби. Під вечір односельчанки повернулися, правда, без Юлії й відразу підняли тривогу.
Рятувальники Виноградівського райвідділу МНС разом з лісниками та місцевим населенням негайно почали пошуки жінки. О 23:00 15-го липня Юлію, яка знаходилася на березі річки Тиса та волала про допомогу, знайшли військовослужбовці полігону із с. Крива, що на Хустщині. Рятувальні роботи ускладнювалися через негоду та гірську місцевість. Лісову дорогу через сильні дощі розмило, отож дістатися до потерпілої можна було лише через лісові зарослі, а це зайві години. Щоб скоротити час, викликали рятувальників Хустського аварійно-рятувального пункту, які на човні переплили на інший берег річки. Далі на плавзасобі потерпілу доправили до залізничного моста в с. Веряця Виноградівського району, де на неї вже чекала бригада "швидкої". Лікарі надали потерпілій невідкладну медичну допомогу (за попереднім діагнозом переохолодження організму) та транспортували її до Виноградівської центральної районної лікарні. Наразі здоров’ю пенсіонерки нічого не загрожує.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області

 

16 липня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів