ЗАКАРПАТСЬКІ РІЧКИ Й НАДАЛІ ПІДТОПЛЮЮТЬ НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ

По обіді 26 липня в гірських районах Закарпатської області пройшли сильні дощі, що призвело до підвищення рівня води в річках та підтоплень у населених пунктах.

 

Так, через підвищення рівнів води в струмку Лопушанка знесено 3 дерев’яні містки та розмито 25м грунтової дороги в селищі Ясіня, що на Рахівщині. Окрім того, через значне підняття рівня води в річці Чорна Тиса підтоплено проїжджу частину автошляху Мукачево-Рогатин-Львів. Станом на 21:30 26 липня рух на даній ділянці припинено. Водою також підтоплено сільськогосподарські угіддя в населених пунктах Ясіня, Косівчик, Свидовець, Білин Рахівського району та вулиць Красне Плесо та Київська в Рахові.

Наразі за прогнозами Закарпатського обласного центру з гідрометеорології на р. Тиса будуть продовжуватися підняття рівнів води. Очікується максимальний рівень води на водомірному посту Тиса -В. Бичків - 500-550см над нулем поста з 23:00 26-го до 02:00 27-го липня. Можливе підтоплення населених пунктів Луг, В.Бичків, Кобилецька Поляна Рахівського та селища Солотвино Тячівського районів. В другій половині ночі з 26 на 27 липня на водомірному посту р. Тиса-Тячів прогнозується максимальний рівень води 480-540см над нулем поста. Можливе підтоплення населених пунктів Грушево, Бедевля та м. Тячів (район очисних споруд). Протягом дня 27 липня на водомірному посту р. Тиса-Хуст – 380-430см над нулем поста, можливе підтоплення населених пунктів Крива Хустського та смт. Буштино Тячівського районів.

Наразі, на ліквідації наслідків працюють аварійні бригади Закарпатського облводгоспу, дорожні служби, ГУ МНС в Закарпатській області та працівники ДАІ УМВС.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області

 

27 липня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів