Закарпаття може залишитися без власних м’ясопродуктів
У середу, 13 серпня, Ужгородський прес-клуб проведе ПРЕС-ТУР для журналістів закарпатських ЗМІ на Берегівський м’ясокомбінат.
В ході прес-туру буде висвітлено такі питання:
1. Чому в нашому регіоні виник дефіцит якісної сировини для переробки?
2. Закриття м’ясопереробних підприємств як вимушений крок
м’ясопереробників, які не хочуть постачати на ринок неякісні
м’ясопродукти.
3. Призупинення та закриття переробних підприємств – як це позначиться на
соціальній cитуації в Закарпатському регіоні?
4. Хто стоїть за напливом неякісного м’ясного імпорту?
ДОПОВІДАЧІ:
Олександр Попович, начальник управління сільського господарства Рахівської
РДА;
Олена Гержанич, голова асоціації фермерів Берегівського району;
Янош Шутяк, державний інспектор управління ветеринарної медицини
Берегівського району.
* * *
АКРЕДИТАЦІЯ для участі в прес-турі ОБОВ’ЯЗКОВА. Просимо акредитуватися за
телефонами прес-клубу: 8 050 906 48 26, 61-24-79 (Ганнуся Тарканій).
(у поїздці передбачено маленький сюрприз, деталі - телефоном)
ЗБІР ТА ВІДПРАВКА до прес-туру – 13 серпня о 8.00.
* * *
До цієї новини немає коментарів