Олександр Шпеник: „Потрібно припинити хаос в державі”

10 вересня в приміщенні прес-центру газети „НЕДІЛЯ” відбулася прес-конференція керівника депутатської групи БЮТ в Ужгородській міській раді Олександра Шпеника та депутата міськради від БЮТ, голови регіонального відділення „Асоціації міст України” Олега Лукші.

 

Зібрання було присвячене обговоренню позачергової сесії Ужгородської міської ради, яка проводилася з ініціативи фракції БЮТ і прийняла звернення до Президента України з вимогою недопустити силовий варіант розвитку конфлікту.
Як влучно підкреслив Олег Лукша, Ужгородська міська рада – орган місцевого самоврядування, що виражає інтереси територіальної громади. Саме тому було прийнято рішення звернутися до Президента – як попереджувальний заклик проти ескалації конфлікту. Олег Васильович також нагадав, що саме Ужгородська влада першою в СРСР звернулася з подібним закликом стосовно ГКЧП.
Керівник депутатської групи БЮТ в Ужгородській міськраді Олександр Оттович Шпеник виявився конкретнішим – за його ловами, „перш за все, потрібно припинити хаос в державі, чітко розділити повноваження між органами влади і нарешті працювати для людей”. Депутат зауважив, що за час роботи нинішнього скликання Верховної ради з 200 необхідних для України законопроектів прийнято лише 10, робота ж Уряду блокувалася постійно „техніками Секретаріату Президента”. Зокрема, повністю був заблокований бюджетний процес, і місто Ужгород, наприклад, не змогло отримати такиі потрібні субвенції на ремонт водоканалу і доріг. Але, за словами Олександра Шпеника, депутатська група БЮТ в Ужгородській міській раді направила клопотання до Юлії Тимошенко щодо виділення субвенції на розвиток інфраструктури (ремонт доріг) міста Ужгорода на суму 40 мільйонів гривень, і якщо бюджетний процес буде розблоковано, значну частину доріг міста буде відремонтовано. „І потрібно припинити весь цей галас у „різнобарвній” пресі – людям набридло слухати про суперечки політиків, вислуховувати ганебні звинувачення в сторону Уряду України. Люди втомилися від цього – вони просто хочуть жити добре,” – зазначив бютівець.

Прес-служба Ужгородського БЮТ

 

11 вересня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів