Звернення депутатів Закарпатської обласної ради V скликання до Президента України Ющенка В.А.

закликаємо Вас, пане Президенте, проявити мудрість і виваженість, припинити ескалацію політичного конфлікту, не допустити антиконституційних дій направлених на руйнування демократичної коаліції у Верховній Раді

 

У відповідь на звернення Президента України до голів і депутатів обласних, міських та районних рад, депутати Закарпатської обласної ради від фракції БЮТ та Народна, які в свій час не ввійшли до „широкої” (НУ і ПР) коаліції, створеної за ініціативи нинішнього глави Секретаріату Президента п. Балоги В.І., а залишились прихильниками демократичної (НУ І БЮТ) коаліції, звернулись до пана Президента із своїм зверненням

Шановний п. Президенте України!
Ми, депутати Закарпатської обласної ради, з огляду на політичну ситуацію, що склалася на початку вересня 2008 р., в т.ч. у найвищому законодавчому органі країни – Верховній Раді, заявляємо про наступне:
1. Черговий розвал демократичної коаліції у Верховній Раді України є наслідком Ваших свідомих, спланованих і цілеспрямованих дій та Секретаріату на чолі з ініціатором та організатором утворення „широкої коаліції” в Закарпатській обласній раді як полігону та взірця співпраці двох політичних сил на загальнодержавному рівні – НУ і ПР, – п. Балоги В.І.
2. Абсолютно безглуздими та авантюристичними є спроби звалити провину за розвал коаліції на інші політичні сили та особисто Прем’єр-міністра п. Тимошенко Ю.В., озвучуючи при цьому якісь голі фантазії про „руку Кремля” та „державну зраду”.
3. Нас, як і весь народ України, глибоко хвилює та обурює Ваша, пане Президенте, спроба вдатись до чергової авантюри, що може нести безпосередню загрозу всій державі, втягнути країну в глобальний громадянський конфлікт – ввести пряме президентське правління. Впевнені, що будь-які безглузді директиви, що надходять в регіони з Вашого Секретаріату з вимогами організувати його публічну підтримку місцевою владою отримають адекватну оцінку та реакцію українського народу, який подібних провокацій не допустить.
У зв’язку з цим, закликаємо Вас, пане Президенте, проявити мудрість і виваженість, припинити ескалацію політичного конфлікту, не допустити антиконституційних дій направлених на руйнування демократичної коаліції у Верховній Раді.

 

13 вересня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів