ЗОМГО "Батьківщина молода" заявляє про використання адмінресурсу "Єдиним Центром"

у Мукачеві студентів Мукачівського державного університету 12 вересня 2008 року організовано вивели на трасу (виїзд з Мукачева) за усним розпорядженням ректора Юрія Мигалини

 

В Секретаріат ЗОМГО "Батьківщина молода" поступили скарги від студентів навчальних закладів Сваляви, Воловця, Мукачева та Ужгорода, Перечина та Хуста щодо їх примусової участі в акції „Живий ланцюг єднання”.
Так, у Мукачеві студентів Мукачівського державного університету 12 вересня 2008 року організовано вивели на трасу (виїзд з Мукачева) за усним розпорядженням ректора Юрія Мигалини.У Перечині в "Живий ланцюг" залучили учнів старших класів середніх шкіл (10 та 11 класи) без згоди батьків.
10 вересня в Ужгородському національному університеті організовано агітаційно-політичну зустріч із членкинею "ЄЦ" Оксаною Білозір на економічному факультеті, що є прямим порушенням Закону України "Про вищу освіту".
ЗОМГО "Батьківщина молода" заявляє про недопустимість реанімації кучмівсько-януковичівських методів адімінстративного тиску на студентів та працівників державних установ. Також ЗОМГО "Батьківщина молода" звертається до Служби Безпеки України та Прокуратури з вимогою негайно вивчити ситуацію та вжити заходів щодо притягнення до відповідальності організаторів цього ганебного дійства.

Прес-слуба ЗОМГО "Батьківщина Молода"

 

14 вересня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів