Протистояння колишнього на нинішнього головного освітянина Ужгорода (Метелешко та Огара) набирає обертів

У відповідь на виступ екс-керівника управління освіти Омеляна Мателешко на місцевому телебаченні зі звинуваченнями щодо питань розвитку освіти в Ужгороді нинішній керівник цього управління Володимир Огар заявив журналістам, що його попередник виконував свої обов’язки вкрай погано

 

Основні звинувачення депутата Закарпатської облради Омеляна Мателешко стосувалися введення оплати за групу продовженого дня у школах міста. Натомість нинішній начальник міського управління освіти Володимир Огар заявив, що в місті функціонуватимуть 28 безкоштовних груп продовженого дня для дітей із незабезпечених сімей.

Своєю чергою Огар звинуватив Мателешка у тому, що за його керівництва освітою у школах Ужгорода виявляли наркоманів, сексуальні домагання, цех з виготовлення чобіт, п’яних директорів.

В. Огар пообіцяв, що колишніх вихователів груп продовженого дня не буде звільнено. Проте, за його словами, у місті є каста, яка вважає себе вчителями ГПД (групи продовженого дня) і повертатися до викладання предметів не хочуть.

 

20 жовтня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів