Андрій Сербайло: „Тимошенко пропонує об’єднатися навколо подолання кризи, а Ющенко роз’єднує країну перевиборами”

В той час, як Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко пропонує всім політичним силам об’єднатися навколо подолання економічної кризи, президент наполягає на дочасних виборах, які ще більш розколють країну й зроблять її ще більш вразливою до економічних ризиків.

 

Проігнорувавши пропозицію Тимошенко створити уряд захисту України від світової фінансової кризи окремі політики продемонстрували, що ставлять свої вузько-партійні інтереси вище загальнодержавних, і прагнуть лише дострокових виборів. Так прокоментував ситуацію в країні керівник фракції БЮТ в Закарпатській обласній раді Андрій Сербайло спілкуючись з журналістами у вівторок. Боротьба Ющенка з Тимошенко настільки захопила президента, що він вчепився в дочасні вибори, наче в останній шанс позбутися Прем’єр-міністра. БЮТівець наголосив на тому, що чергові чи позачергові вибори можна проводити лише за умови остаточного усунення загроз для економічної та фінансової системи України.
Заяви Ющенка про те, що РНБО стане центром подолання економічної кризи А. Сербайло прокоментував так: "Досі Рада нацбезпеки та оборони була головним інструментом не допомоги, а протидії діяльності Уряду. З призначенням Раїси Богатирьової в РНБО радбез постійно втручався в сферу діяльності Уряду з таких питань, які взагалі не належать до сфери компетенцій РНБО. Можливо, світова фінансова криза чомусь навчить Президента, і Рада нацбезпеки перетвориться з органу боротьби з Урядом в орган боротьби проти наступу на Україну світової економічної кризи".

[i]Прес-служба БЮТ в Закарпатській області[/i]

 

22 жовтня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів