Підпали та самозаймання

гасили вчора закарпатські рятувальники

 

За минулу добу на території Закарпаття сталося 3 пожежі, прямі матеріальні втрати від яких склали майже 22 тисячі гривень. Вогонь знищив та пошкодив житловий будинок, копну сіна та навіс з сіном. Зафіксовано 1 неправдивий виклик підрозділів МНС. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні у Іршавському районі, де виникло 17 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 43 відсотки всіх загорянь минулого тижня.

З початку року в нашому краї вже сталося 574 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 4 мільйони 337 тисяч гривень. На пожежах загинула 41 людина, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 41 дорослого та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

29 жовтня о 17:45 мешканці селища Воловець повідомили місцевим пожежникам про загоряння сіна на обійсті одного з господарів. За попередніми висновками 2 центнера сіна загорілися через самозаймання. Збитки господарів склали близько 700 гривень.

29 жовтня о 18:34 у місті Іршава невідомі підпалили навіс з сіном на вулиці Українській. Вогонь знищив 2 тонни сіна та пошкодив покрівлю навісу, завдавши збитків на 2,5 тисяч гривень. Обставини події з’ясовуються.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

30 жовтня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів