Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні у Іршавському районі

Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень та несправних електромереж

 

За минулу добу на території Закарпаття сталося 3 пожежі, прямі матеріальні втрати від яких склали 22 тисячі гривень. Вогонь знищив та пошкодив літню кухню, споруду господарського призначення та літню кухню. Зафіксовано 1 неправдивий виклик підрозділів МНС. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні у Іршавському районі, де виникло 19 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникла третина всіх загорянь минулого тижня.

З початку року в нашому краї вже сталося 577 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 4 мільйони 749 тисяч гривень. На пожежах загинула 41 людина, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 41 дорослого та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

30 жовтня о 14:43 великоберезнянські вогнеборці отримали повідомлення про пожежу у літній кухні на одній з вулиць районного центру. Вогонь знищив перекриття та покрівлю, пошкодив частину майна господарів, завдавши збитків на 5 тисяч гривень. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

30 жовтня через порушення правил монтажу електромережі горіло і в селі Люта Великоберезнянського району. Вогонь суттєво пошкодив господарську споруду, завдавши збитків на 15 тисяч гривень.

30 жовтня о 17:16 мукачівські рятувальники отримали повідомлення про загоряння в місті Мукачево на вулиці Індустріальній, де вогонь охопив кухню квартири. Полум’я пошкодило кухонні меблі, завдавши прямих матеріальних збитків на 2 тисяч гривень. Причина пожежі встановлюється.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

31 жовтня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів