ВИНОГРАДІВСЬКІ ПОЖЕЖНИКИ ВРЯТУВАЛИ ЖИТТЯ МІСЦЕВОМУ МОЛОДИКУ

На вулиці вже почало сутеніти‚ коли 48-річна мешканка м. Виноградів побачила‚ що з її надвірної споруди назовні вириваються клубки диму. Жінка негайно повідомила про це місцевим вогнеборцям.

 

Через лічені хвилини на місці виклику вже працювала чергова варта. Минуло ще кілька секунд і пожежники назовні з палаючого приміщення винесли 27-річного сина господарки. Після надання йому першої невідкладної допомоги чоловік прийшов до тями. Згодом лікарі "швидкої" діагностували‚ що здоров’ю потерпілого нічого не загрожує.

За висновками фахівців пожежної справи. до появи вогню в дерев’яній споруді призвела згубна звичка сина палити в нетверезому стані. Згодом це він підтвердив і сам. Отож‚ коли б не своєчасна допомога рятувальників, ймовірніше б‚ молодик за свої згубні звички розплатився б власним життям‚ бо мати навіть і гадки не мала‚ що її син знаходиться всередині приміщення.

Внаслідок пожежі було знищено 2 м кв. дерев’яної покрівлі та пошкоджено одну стіну споруди та деяке майно. Усього прямі матеріальні збитки оцінюються в 500 гривень.Однак вони могли б бути набагато більшими‚ адже існувала реальна загроза перекидання вогню на житловий будинок‚ який розташований поруч. На щастя, вогнеборці вчасно приборкали стихію.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області

 

03 листопада 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів