Вогонь учора знищив літню кухню та 4 тонни сіна

прямі матеріальні втрати склали 31 тисячу гривень

 

За минулу добу на території Закарпаття сталося 2 пожежі, прямі матеріальні втрати від яких склали 31 тисячу гривень. Вогонь знищив та пошкодив літню кухню, споруду господарського призначення та житловий будинок. Неправдивих викликів підрозділів МНС не зафіксовано. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні у Іршавському районі та на Мукачівщині, де виникло 30 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком необережного поводження з вогнем, від цієї причини виникла третина всіх загорянь минулого тижня.

З початку року в нашому краї вже сталося 585 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 4 мільйони 795 тисяч гривень. На пожежах загинуло 42 людини, ще 19 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 42 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

Пожежі минулої доби:

2 листопада о 04:20 тячівські рятувальники отримали повідомлення про загоряння в житловому будинку в селі Ганичі. Пожежа знищила покриття, перекриття будинку та літню кухню. Прямі матеріальні збитки склали 25 тисяч гривень. Причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

2 листопада о 22:40 внаслідок загоряння у селі Підгорб Ужгородського району вогонь пошкодив споруду господарського призначення та знищив 4 тонни сіна. Прямі матеріальні збитки господарів склали 6 тисяч гривень. Причина пожежі встановлюється.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

03 листопада 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів