Благодійний концерт для дітей

За сприяння Львівської обласної громадської організації „Разом” та служби у справах дітей облдержадміністрації 07 листопада в приміщенні Закарпатського музично-драматичного театру відбулася концертна програма Лауреатів Національної премії ім. Т. Шевченка вокальної формації „Піккардійська терція”

 

Концерт відбувся в рамках благодійного проекту, метою якого є влаштувати для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, можливість відвідати виступи відомих українських виконавців, які у цьому році були відзначені Шевченківською премією.
Завдяки спонсору проекту, компанії „Київстар Дж. Ес. Ем.” концерт безкоштовно відвідали діти – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу Великоберезнянського, Ужгородського районів, м. Мукачево, вихованці Чинадіївського навчального закладу інтернатного типу для дітей дошкільного та шкільного віку, Перечинської загальноосвітньої школи-інтернат для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування 1-11 ступеня, Мукачівської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів, Часлівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат для дітей-сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування та Великоберезнянської санаторної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів для дітей з серцево-судинними захворюваннями, – повідомили у службі у справах дітей облдержадміністрації.



 

07 листопада 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів