Другий день найбільш складна оперативна пожежна обстановка на Мукачівщині

Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникла половина всіх загорянь минулого тижня.

 

За минулу добу пожеж на території Закарпаття сталася 1 пожежа, економічні втрати від якої склали 16 тисяч гривень. Вогонь пошкодив житловий будинок. Зафіксовано 1 неправдивий виклик підрозділів МНС. Другий день найбільш складна оперативна пожежна обстановка на Мукачівщині та Виноградівщині, де виникла половина всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникла половина всіх загорянь минулого тижня.

З початку року в нашому краї вже сталося 624 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 5 мільйонів 71 тисячу гривень. На пожежах загинуло 45 людей, ще 20 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 43 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

25 листопада 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів