За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 3 пожежі

економічні втрати від них склали 14 тисяч гривень

 

За минулу добу вогнеборці Закарпаття ліквідували 3 пожежі, економічні втрати від яких склали 14 тисяч гривень. Вогонь пошкодив 2 споруди господарського призначення та пекарню. Неправдивих викликів підрозділів МНС не зафіксовано. Другий день складна оперативна обстановка на Мукачівщині, де виник 31 відсоток всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня ставали наслідком коротких замкнень і несправних електромереж, від цієї причини виникло 38 відсотків всіх загорянь минулого тижня.

З початку року в нашому краї вже сталася 651 пожежа, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 5 мільйонів 232 тисячі гривень. На пожежах загинуло 50 людей, ще 20 дорослих та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 43 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

Пожежі минулої доби:

9 грудня о 09:10 тячівські рятувальники отримали повідомлення про пожежу в районному центрі, де на вулиці Бажана, через коротке замкнення електромережі зайнялося горище споруди господарського призначення. Пожежники ліквідували вогонь перш ніж він завдав значних збитків будівлі - полум’я пошкодило тільки 5 центнерів сіна та частково крівлю будівлі.

9 грудня о 09:09 мукачівські пожежники виїжджали в село Страбичово Мукачівського район, де вогонь охопив дах пекарні одного з приватних підприємців. Полум’я частково пошкодило перекриття та покрівлю виробничого приміщення, а пожежникам вдалося спинити його перш ніж воно завдало серйозних збитків будівлі. Вартість врятованого оцінюється щонайменше в 50 тисяч гривень. Причиною пожежі за попередніми висновками стало неправильне влаштування димаря. Збитки, завдані вогнем уточнюються.

9 грудня о 23:18 з воловецького села Задільсьске поступив дзвінок про загоряння хліву, в якого вогонь знищив дах та позбавив господаря 3 центнерів сіна. Причиною пожежі стало коротке замкнення електропроводки, а прямі матеріальні збитки склали майже 2,5 тисячі гривень.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

10 грудня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів