Через відключення електрики в пологовому будинку Ужгорода загинуло немовля

10 грудня в Ужгороді через знеструмлення пологового будинку зупинився апарат життєзабезпечення, який підтримував життя новонародженої дитини. Хлопчик народився цього ж дня, але через ускладнення під час пологів його помістили в реанімацію на декілька днів, однак ввечері через знеструмлення апарати штучного дихання та мікроклімату не змогли врятувати життя дитини

 

10 грудня в Ужгороді через знеструмлення пологового будинку зупинився апарат життєзабезпечення, який підтримував життя новонародженої дитини. Хлопчик народився цього ж дня, але через ускладнення під час пологів його помістили в реанімацію на декілька днів, однак ввечері через знеструмлення апарати штучного дихання та мікроклімату не змогли врятувати життя дитини, - повідомляє власкор ZAXID.NET.

Апарат підтримання температурного режиму відключився одразу, інший, що подавав кисень до легень хлопчика, ще хвилин десять попрацював на акумуляторі й "згас". Незважаючи на реанімаційні заходи лікарів, врятувати хлопчика не вдалося. Батько померлої дитини має наміри позиватися до суду.

Необхідно відзначити, що в сусідньому з палатою приміщенні знаходиться електрогенератор, який повинен забезпечувати родильне відділення струмом в разі аварійного відключення від централізованої мережі. Однак електрогенератор знаходиться в неробочому стані, до нього навіть не підведено кабель.

Як вдалося з’ясувати, це вже третій випадок за рік в пологовому будинку, який пов’язаний із відключенням медичного закладу від електрики.

ZAXID.NET

 

15 грудня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів