За минулу добу на території Закарпатської області сталося 3 пожежі

Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні на Міжгірщині

 

За минулу добу на території Закарпатської області сталося 3 пожежі прямі матеріальні втрати від яких склали 3 тисячі 200 гривень. Вогонь пошкодив житловий будинок та дві надвірні споруди. Зафіксовано 1 неправдивий виклик підрозділів МНС. Найбільш складна оперативна пожежна обстановка сьогодні на Міжгірщині, де виникло 26 відсотків всіх загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі впродовж минулого тижня виникали через підпали, від цієї причини сталося 31 відсоток всіх загорянь минулого тижня.

З початку року в нашому краї вже сталося 670 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 5 мільйонів 276 тисяч гривень. На пожежах загинуло 48 людей, ще 21 дорослий та одна дитина були травмовані. Під час гасіння пожеж врятовано 43 дорослих та 1 дитину. ГУ МНС в Закарпатській області закликає закарпатців бути обережними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

Пожежі минулої доби:

16 грудня о 08:50 до ужгородських пожежників надійшло повідомлення про загоряння надвірної споруди по вулиці Тельмана в обласному центрі. Пожежа знищила будівлю та 500 кг грубих кормів. Прямі збитки від вогню склали 2 тисячі гривень. Причиною займання стало коротке замкнення електропроводки.

16 грудня о 19:10 через необережне поводження з вогнем загорілася надвірна споруда у с. Синевир, що на Міжгірщині. Вогонь пошкодив частину покриття та перекриття будівлі, завдавши власнику збитків на 1 тисячу гривень.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

17 грудня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів