Тернопільський губернатор Юрій Чижмарь використовував незареєстрований службовий автомобіль

цей "Мерседес" використовують кілька років як службовий автомобіль адміністрації

 

Яким було здивування тернопільських правоохоронців, коли вони перевірили службову іномарку Тернопільської обласної державної адміністрації, якою користується губернатор області Юрій Чижмарь. У багажнику правоохоронці виявили три пари державних номерних знаків з інших автомобілів. Водій пред’явив навіть не прострочений тимчасовий реєстраційний талон, а лише ксерокопію недійсного документа. Як кажуть, коментарі зайві - приїхали! Адже цей "Мерседес" використовують кілька років як службовий автомобіль адміністрації.

Про те, що в авто водій часто змінює номерні знаки, міліціонерам повідомили співробітники обласної держадміністрації. Увечері 16 квітня на одній з вулиць Тернополя працівники ДАІ зупинили водія автомобіля марки "Мерседес-Бенс Е-240" і попросили пред’явити документи на транспортний засіб. Той віднікувався і показував пальцем наверх. На вимогу міліціонерів пред’явив підроблений талон технічного огляду.

Як транспортний засіб могли незаконно використовувати тривалий час – залишається загадкою. У водія не було навіть шляхового листа. Отож, невідомо, як використовували службову іномарку, виїжджаючи нею із гаражів, та списували пальне. Сподівалися, що дозволено губернатору – не дозволено простим смертним. Правоохоронці змушені були затримати автомобіль і доставити його на штрафмайданчик. На порушників накладено адміністративне стягнення. Міліціонери проводять перевірку, чи іномарка не крадена за кордоном.


ВЗГ УМВС України в Тернопільській області

 

17 квітня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів