Обережно розважальні заклади Закарпаття!!!

Якщо ви не хочете щоб Ваші діти загинули - попередьте їх про це!!!

 

У Дніпропетровську через пожежу в залі ігрових автоматів, яка сталася в четвер о 00.45, загинули 10 осіб, ще 10 постраждали, прем’єр скликає з цього питання позачергове засідання уряду.

Не менші проблеми чекають на закарпатців в гральних закладах та нічних клубах що знаходяться в Ужгороді, Мукачеві, Хусті, Берегові. Абсолютна більшість з них рощташовані в непристосованих для цього приміщеннях та необлаштовані протипожежними засобами. Експерти визнають що найнебезпечнішими для життя розважальними закладами в Ужгороді є клуби Ейла, Апокаліпсис та Фантом.

***

НАГАДАЄМО:

У Дніпропетровську через пожежу в залі ігрових автоматів на проспекті Гагаріна, 127, яка сталася в четвер о 00.45, загинули 10 осіб, ще 10 постраждали, прем’єр скликає з цього питання позачергове засідання уряду.

Про це в четвер повідомляє УНІАН з посиланням на представника Головного управління МНС в Дніпропетровській області.

За даними прокуратури, одна людина з числа постраждалих внаслідок пожежі померла по дорозі до лікарні.
Раніще повідомлялося, що в результаті пожежі загинули 9 осіб, ще 11 постраждали.

Шістьох постраждалих із опіками госпіталізовано до опікового центру 2-ї міської лікарні, решту 5 - із отруєнням чадним газом до лікарні ім. Мечникова.

За словами представника ГУ МВС, попередньо відомо, що перед пожежею на місці трагедії почувся "хлопок".

Зал ігрових автоматів площею 80 метрів квадратних розташований на першому поверсі 5-поверхового житлового будинку. Пожежею пошкоджені 60 гральних автоматів та внутрішнє оздоблення приміщення.

Жовтневий райвідділ міліції Дніпропетровська порушив кримінальну справу за фактом недотримання вимог пожежної безпеки в залі ігрових автоматів.

Наразі попередня версія пожежі - несправність одного з гральних автоматів, однак розглядаються й інші версії, зазначили в ДГЗ.

До Дніпропетровська вилетів заступник міністра МВС Олександр САВЧЕНКО. Він очолить слідчо-оперативну групу з розслідування причин трагедії.

Також через йцей інцидент, в четвер о 15.00 відбудеться позачергове засідання Кабінету міністрів України, повідомила прес-секретар прем`єр-міністра Марина Сорока.

За її словами, на засіданні планується розглянути питання про виділення коштів сім`ям загиблих і постраждалим в результаті пожежі в Дніпропетровську, а також сім`ям загиблих і постраждалих гірників на шахті "Новодзержинська" в Донецькій області.

***

Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що на розгляд Верховної Ради 12 травня буде винесений законопроект про перенесення ігорного бізнесу за територію міст.

Про це вона заявила на брифінгу в Дніпропетровську в четвер після засідання урядової комісії з розслідування причин пожежі в житловому будинку в Дніпропетровську.

"Я хочу повідомити вам, що ми розглянемо дане питання (про перенесення ігорного бізнесу за територію міст) на сьогоднішньому позачерговому засіданні Кабінету міністрів... я думаю, що у вівторок, 12 травня, Верховна Рада прийме даний законопроект у цілому", - сказала прем’єр.

Вона також заявила про намір обговорити з президентом Віктором Ющенком можливість оголошення дня жалоби в Україні в зв’язку з трагедією в Дніпропетровську.

"Ми поговоримо на цю тему з президентом, тому що саме він приймає рішення про оголошення дня жалоби, і тоді будемо приймати відповідне рішення", - сказала вона.

У той же час глава Дніпропетровської обласної держадміністрації Віктор Бондар заявив, що "на місцевому рівні ми не бачимо юридичних підстав для оголошення дня жалоби".

Разом з тим він висловив готовність місцевої влади "зробити все можливе з моральної і духовної точки зору" для надання допомоги родинам загиблих, а також потерпілим у результаті пожежі.

 

07 травня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів