Учора на Закарпатті пожежа забрала ще одне людське життя

За минулу добу на Закарпатті сталося 3 пожежі, економічні втрати від яких склали 134 тисячі гривень

 

Вогонь пошкодив торговий павільйон, автомобіль та навіс з сіном. Зафіксовано 3 неправдиві виклики підрозділів МНС. Здійснено 5 виїздів на гасіння пожеж, спричинених загоряннями сухої трави, економічні втрати від яких склали 50 тисяч гривень. Другий день найбільш складна пожежна обстановка у Виноградівському районі, де виник 21 відсоток всіх обласних загорянь минулого тижня. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини виникло 29 відсотків всіх загорянь минулого тижня.

З початку року на Закарпатті вже сталося 350 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 2 мільйони 452 тисячі гривень. На пожежах загинуло 26 дорослих та 1 дитина, ще 16 дорослих та 1 дитину було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 26 людей.

У зв’язку із зростанням кількості пожеж, загиблих та травмованих на пожежах, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

Пожежі:

19 травня о 15:44 на пульт зв’язку пожежно частини СДПЧ-13 по охороні міста Іршава за телефоном "101" надійшло повідомлення про пожежу у селі Ільниця. Вогонь охопив навіс з сіном на обійсті пенсіонера, який необачно спалював сміття поблизу цієї господарської споруди. Ще до приїзду пожежників до гасіння вогню долучилися місцеві мешканці і вже разом з вогнеборцями їм вдалося спинити полум’я. Втрати господаря склали близько 3 тисяч гривень – вартості 5 тонн сіна та пошкодженої над навісом шиферної крівлі.

19 травня о 18:25 з автостоянки на одній з хустських вулиць повідомили про загоряння автомобіля "Мерседес Бенц" 1989 року випуску. Осередком розповсюдження вогню став моторний відсік автомобіля, який зазнав найбільших ушкоджень. До гасіння вогню долучилися пожежники СДПЧ-10 по охороні міста Хуст та очевидці загоряння. За попередніми висновками органів Державного пожежного нагляду причиною пожежі стало коротке замкнення електропроводки автомобіля, а завдані вогнем втрати коливаються у межах 17 тисяч гривень.

ЦП ГУ МНС в Закарпатській області

 

20 травня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів