ЗАКАРПАТТЯМ ЗНОВУ ПРОЙШЛИ СИЛЬНІ ЗЛИВИ

7 липня по Закарпаттю знову пройшли сильні зливи. Цього разу обійшлося без нищівного граду. Але вода все ж змогла "підмочити" настрій ужгородців, мукачівців, мешканців Воловеччини та Свалявщини.

 

Після 19-ої години на пункт зв’язку Мукачівського РУ МНС в Закарпатській області почали надходити повідомлення про підтоплення підвальних приміщень внаслідок випадання значної кількості дощових опадів. Відкачка води проводилася у підвалах обласної дитячої клінічної лікарні (вул. Б. Хмельницького) та магазин-готелю (вул. Миру). Загалом на проведення ліквідаційних робіт було задіяно чоитри одиниці техніки з СДПЧ-4, ПДПЧ-5 та окремого поста державної пожежної охорони міста Мукачево та особовий склад цих підрозділів.

Ааварійно-рятувальний загін спецпризначення МНС України на спеціально обладнаному автомобілі чистили завал по вулиці 8-ого Березня, що в обласному центрі, де падіння дерева перешкоджало заїзду транспорту до трьох дворів.

У селі Тібава Свалявського району пожежники з СДПЧ-9 теж працювали над розчищенням проїжджої частини, на яку впало дерево.

А у селі Верхні Ворота Воловецького району в ніч з 7 на 8 липня внаслідок сильного дощу піднявся рівень води в потічку. Вода та гілки дерев пошкодили газову лінію низького тиску при вводі у двір. Станом на 10-у годину, усунувши пошкодження, працівниками аварійно-газової служби відновлено газопостачання у селі.

Інформація про негоду та її наслідки продовжує уточнюватися.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області

 

08 липня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів