Як в Ужгороді байкери фестивалили

Майже чотириста веселих здорованів у шкірянках із восьми країн світу приїхали сюди на триденний Міжнародний байкерський фестиваль. Про це детальніше

 

Майже чотириста веселих здорованів у шкірянках із восьми країн світу приїхали сюди на триденний Міжнародний байкерський фестиваль. Мотоциклісти подолали сотні кілометрів, щоб зустрітися з друзями та похизуватися своїми вдосконаленими байками. Закохані в дорогу і шалену швидкість чоловіки, запевняють: зазвичай вони серйозні й ділові, та, одягнувши свої обладунки, вмить стають безпечними відчайдухами.


Мотоцикли для цих чоловіків – втілення свободи. Байкери жити не можуть без шаленої швидкості. Їхнє задоволення коштує десятки тисяч доларів. 54-річний Ерік Пірро з латвійського міста Цесіс на мотоцикл сів юнаком. У його колекції – п’ять залізних коней: для гонок, їзди по місту та далеких подорожей.

Ерік Пірро, байкер (Латвія): "Ты чувствуешь все запахи, где ты едешь. Ты вообще ближе к природе, открыт. А в машине, как в консервной банке. Ты можешь окно открыть, но ты не чувствуешь это все, что вокруг".

Шкіряні обладунки - для зручності в дорозі. Про країни, в яких був байкер, і до якого клубу належить – говорять емблеми і значки на одязі, пояснює Олег Неживий з Ужгорода. На мотоциклі він об’їздив вже майже весь світ.

Олег Неживий, байкер: "Один ездит от светофора к светофору. Второй разбирает и собирает каждый день мотоцикл. Третий – выкручивает и выжимает из него все, что можно, а четвертый садится на мотоцикл и едет, что называется по-украински, свит за очи".

Заряджаються шаленою енергією байкери на фестивалях. Серйозні й виважені чоловіки забувають про бізнес, сім`ю та турботи і стають бешкетниками. Щоб похизуватися крутими мотоциклами та зустрітися з друзями на фестиваль "Musik Bike Ukraine" до Ужгорода приїхало чотириста байкерів із восьми країн.

Олександр Суханов, організатор Міжнародного байкарського фестивалю "Musik Bike Ukraine": "Чем больше ездим, тем больше знакомств. Реально, человек за пару лет приобретает друзей в каждом городе. У меня друзья в каждом городе Украины. И куда не приезжаешь, все классно встречают и это очень здорово".

Після концертів щовечора – дискотека до ранку. А вдень - подорожі, виступи угорських каскадерів та пиво.

Світлана Ковбиця, Вадим Шишканич, "Факти", ICTV

 

13 липня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів