Янукович приїжджав на Закарпаття з угорськомовними книжками, медичним обладнанням та іконою в подарунок для того, щоб "звірити годинники"

Днями з неофіційним робочим візитом область відвідав лідер Партії регіонів Віктор Янукович. І хоча неодноразово наголошувалося на тому, що робоча поїздка ні в якому разі не включає агітаційну програму, сам Віктор Федорович під час зустрічі з працівниками Центральної районної клінічної лікарні Берегова перше, що зазначив: "Я приїхав до вас звірити годинники"…

 

Та і основною темою розмови як з берегівськими лікарями, так і з діловими колами Закарпаття екс-прем’єр-міністр обрав вибори та всі суміжні питання. Аби потенційні виборці знали про лідера опозиції з власних вуст, Віктор Федорович щоразу починав розмову зі своєї біографії, акцентуючи увагу важкості власне процесу становлення його як особистості. До слова, востаннє Янукович був на Закарпатті ще напередодні минулих президентських виборів, так само, мабуть, "звіряючи годинник". Однак, як зазначив керівник обласного осередку ПР, народний депутат Олександр Ледида, приїхав Янукович не з порожніми руками. Так, акцентуючи увагу на тому, що ПР виступає за створення в Україні умов для збереження і розвитку культурних традицій всіх національностей, зокрема використання рідної мови, лідер опозиції презентував берегівським бібліотекам 5 тисяч примірників книг українською та угорською мовами. Торкаючись болісної для берегівчан теми мови, Янукович констатував: "Свавілля з зовнішнім тестуванням, яке проводить нинішня влада, вдарило по всіх мовних національних меншинах". Крім того, від лідера Партії регіонів Центральній районній клінічній лікарні Берегова було подаровано медичне обладнання. А саме наркозно-дихальний апарат та ультрадіагностичну систему. Загальна вартість обладнання, за словами головного лікаря лікарні Володимира Малиша, становить близько 400 тис. грн. Перед зустріччю з берегівськими медиками лідер Партії регіонів відвідав церкву Покрови Божої Матері, де був присутній на молебні, який проводив Предстоятель Української Православної церкви, Митрополит Київський та всієї України Найблаженніший Володимир. Янукович подарував настоятелеві церкви отцеві Миколі ікону Божої Матері.

Говорячи про вибори, Янукович зазначив: "Готуйтеся, відкривайте кишені. Продавайте свою душу дияволові", апелюючи інформацією, що вартість голосу на виборах у області коливатиметься від 100 грн. до 100 доларів. При тому Віктор Федорович неодноразово наголошував на професіоналізмі команди, яку він очолює.



Людмила Федоришина, РІО

 

24 липня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів