"Наша Україна" засуджує дії винуватих у ситуації навколо обласної ТВК

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, на якому керівництво обласної організації партії "Наша Україна" прокоментувало дії обласної влади. Йшлося про ситуацію, що склалася навколо обласної ТВК.

 

Станіслав Аржевітін, голова Закарпатської обласної організації партії "Наша Україна" розповів, що наразі в партії триває робота над її "оздоровленням". "Я професійний банкір, тому ходити кандидатом в губернатори не хочу. Хоча від проблем області не відходжу. У Києві я очолюю закарпатське земляцтво. Я економіст, а не політик, і якби діяла мажоритарна система, то я б і не позиціонував себе як політик", — сказав С. Аржевітін.
За його словами, на останній політраді партії "Наша Україна" в Ужгороді обговорили питання як "оздоровити" об’єднання. "Однопартійці просили мене наголосити на прес-конференції, що "Наша Україна" не змінилася, наша політична сила підтримує Президента", — зауважив С. Аржевітін.
Керівництво ЗОО політичної партії "Наша Україна" прогнозує виведення окремих членів обласної ТВК шляхом відкликання їх обласними партійними осередками, від яких вони були подані у 2006 році. Є всі підстави стверджувати, що виводитимуть саме тих, які є неблагонадійними для обласної влади та через позицію яких прийнято рішення про відкликання народних обранців облради, що пройшли за списками БЮТу. У подальшому також аналогічно можуть бути відкликані депутати, які були членами політ партії "Наша Україна". Як нагадують представники "Нашої України", ще у квітні цього року Центральна рада партії звернулась до депутатів місцевих рад, в тому числі і вищезгаданої, які вийшли з лав партії НУ або не входять до відповідної фракції, із вимогою здати мандат депутата або перереєструватись в партії. Нині в фракції "Наша Україна" обласної ради від цієї політичної сили залишився поки що один депутат. "Керівництво обласної організації партії не приймає в цьому випадку більш жорстких рішень лише через те, що більшість депутатів облради, які покинули лави "НУ", є професіоналами і мають авторитет серед населення, — каже Станіслав Аржевітін. — На жаль, саме політична кон’юнктура, очевидно, підштовхнула їх піти на такий крок. У даній ситуації дії окремих політиків свідчать лише про їх політичну безвідповідальність. Закликаємо наших краян в подальшому пильніше придивлятися до окремих людей, котрі представляють ту чи іншу політичну силу".

 

30 липня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів