Іршавчанин Олександр Горзов став призером спартакіади держслужбовців

Спартакіада державних службовців була започаткована ще у 1998 році. У нашій області цьогоріч перший етап змагань пройшов у травні, другий у червні в селі Пийтерфолво Виноградівського району.

 

А фінальні змагання відбулися наприкінці вересня 2009 року в Алушті, що в Криму.
У фінальних змаганнях XI Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя взяли участь команди з 26 регіонів України - всього понад 500 учасників. Чиновники з усієї України протягом трьох днів змагалися на території фізкультурно-спортивного товариства "Спартак". Понад двадцять земляків мірялися силами у всіх видах спорту. Наші зайняли 21 місце, набравши 149 очок. З 5 видів змагань закарпатці з волейболу зайняли 17 місце, із футзалу – 22, з шахів – 22, з шашок - 4 загальнокомандне місце.
В урочистих заходах відкриття і закриття XІ Всеукраїнської спартакіади держслужбовців узяли участь начальник Головдержслужби України Тимофій Мотренко та його заступник Микола Борсук.
Цьогорічна спартакіада порадувала і перемогою нашого земляка Олександра Горзова - начальника державної інспекції захисту рослин Іршавського району. Він став призером з шашок та посів 3 місце.
Щорічна традиційна спартакіада державних службовців проводиться з метою формування позитивного іміджу державного службовця, корпоративної культури в органах державної влади. Адже державна служба вимагає не тільки збалансованого напруженого робочого графіку, але і активного та продуктивного відпочинку.


Управління інформації та зв’язків
із громадськістю облдержадміністрації

 

30 вересня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів