"Каштан 2009"

Вперше на Міжнародному турнірі з петанку перемогли ужгородці

 

3-4 жовтня в Ужгороді пройшов п’ятий традиційний міжнародний турнір з петанку "Каштан–2009". Цього року участь у змаганнях взяли 64 спортсмени із 9 країн світу — Естонії, Литви, Білорусії, Росії, Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії, України.
У перший день грали дуплети. Зареєстувалися 32 команди. До фіналу групи "А" потрапили 8 команд, серед яких дві команди з Ужгорода — "Татусеві доньки" та "Вітамін Б", а також "Дунай-Уж" (Братислава-Ужгород). В підсумку проведених ігор вперше за перше місце в історії турніру змагалася ужгородська команда. Більше того, з рахунком 13:3 перемогли ужгородці Іван Колодій та Михайло Тарканій з команди "Вітамін Б". Що стосується групи "Б",
то перемога дісталася словакам, друге місце посіли ужгородсько-братиславський дуплет, третє — білоруські спортсмени.
Наступного дня пройшли змагання триплетів. Було зареєстровано 17 команд. У фіналі групи "А" перемогли естонці, литовці посіли друге місце, третє місце зайняла українсько-словацька команда. До речі, слід зазначити, що команда з Естонії вперше приїхала на турнір.
У групі "Б" перемогли словаки, друге місце посіла журналістська команда з Ужгорода, третє — польсько-словацької команди, у складі якої грав наймолодший учасник турніру — 9-річний Патрік зі Словаччини.
Після підбиття підсумків турніру, голова Федерації петанку України Петро Гойс вручив подяку голові Ужгородського петанк-клубу Федору Шандору "за вагомий внесок у розвиток петанку в Ужгороді".

 

06 жовтня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів