Команда Ужгородського міськуправління міліції – переможець з настільного тенісу

Минулого тижня у спорткомплексі "Юність" в Ужгороді відбулися змагання на особисто-командну першість ГУМВС України в Закарпатській області з настільного тенісу на кубок спортивного клубу міліції "Закарпаття".

 

Відкрив турнір заступник начальника ГУМВС краю полковник міліції Володимир Петрицюк. Звернувшись до присутніх зі вступним словом, він побажав усім тільки перемог. До суддівської бригади увійшли відома в області тенісистка Яна Демидова та працівники відділу професійної підготовки УКЗ ГУМВС.

На турнір приїхали представники 19 команд з міськрайвідділів області та підрозділів ГУМВС у складі 55 осіб. За визначеними правилами, кожна команда складалася з трьох учасників: двох чоловіків і однієї жінки. Учасників змагань розподілили на 4 групи, переможці яких боролися за перше місце. Минулорічний чемпіон турніру, Свалявський райвідділ міліції, і цього разу успішно вийшов з групи, обігравши всіх суперників з одинаковим рахунком 2:1. В інших групах перше місце зайняли представники Перечинського райвідділу, УБОЗу та Ужгородського міського управління, котрі також без особливих проблем виграли у всіх суперників групового турніру. Саме між цими учасниками й розгорнулася запекла боротьба за перше місце.

Минулорічному чемпіону цього разу явно не пофортунило. У заключній стадії змагань свалявці поступилися у всіх поєдинках. Третє місце посіли Олександра Цар, Олександр Дмитрієв та Юрій Гуштан з Перечинського райвідділу. "Срібло" вибороли Мирослава Боротканич, Василь Іванчулинець та Володимир Галасник з УБОЗ ГУМВС. Переможцем змагань стали Ольга Микулець, Віталій Граб та Іван Блага з Ужгородського міського управління міліції.

Помічник міністра внутрішніх справ України в Закарпатській області з питань дотримання прав людини Степан Кіяк та заступник начальника УКЗ ГУМВС Микола Юсковець привітали учасників змагань і вручили призерам нагороди та грошові премії. Подібні турніри планується проводити щороку

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області

 

02 листопада 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів