Кількість хворих на грип та ГРВІ на ЗАкарпатті сягнула 21 тисячі осіб

За останню добу в області зареєстровано 3020 хворих на гостру респіраторну інфекцію та грип, з яких госпіталізовано 135 людей. Серед недужих 1350 дітей до 18 років, дорослих – 1670.

 

З початку моніторингу ситуації, тобто з 29 жовтня, зареєстровано 21 тисяча 490 випадків захворювання на грип та ГРВІ, госпіталізували 988 краян.
Сьогодні, 4 листопада, Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко провела всеукраїнську селекторну нараду. Прямим включенням всіх регіонів було проаналізовано ситуацію з розповсюдженням грипу та організацію роботи з протидії епідемії. Закарпаття – серед восьми областей, де перевищено епідемічний поріг, причому у нас, поряд із Львівською та Івано-Франківською областю, найвищі темпи зростання захворюваності.
Прем’єр-міністр назвала ефективною організацію роботи в Закарпатті щодо протидії епідемії. Особливо було відзначено організацію роботи з отримання гуманітарної допомоги із-за кордону. На сьогодні в область вже надійшов гуманітарний вантаж із масками зі Словаччини та від Червоного Хреста Угорщини. Підтвердили надання нам допомоги Саболч-Сатмар-Березька область Угорщини – виділили 3 мільйони форинтів на закупівлю медпрепаратів та засобів, а також край Височина Чеської Республіки.


Управління інформації та зв’язків із
громадськістю облдержадміністрації

 

04 листопада 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів