Політичні події в Закарпаття протягом 20-26 листопада 2009 р.

Видається Ужгородським прес-клубом в рамках проекту: “Створення та підтримка діяльності мережі незалежних громадських прес-центрів (НГПЦ) під час проведення кампанії виборів Президента України 2010 року” за підтримки Національного фонду демократії США (NED)

 

24 листопада 2009р.: В Ужгороді побував Лідер Комуністичної партії України, кандидат на посаду президента України від Блоку лівих і лівоцентристських сил Петро Симоненко.

Лідер комуністів зустрічався в обкомі партії з членами політичної сили, у приміщенні товариства "Знання" — з представниками громадськості та партій, які входять до Блоку лівих і лівоцентристських сил. Петро Симоненко виступив на обласному телебаченні.


24 листопада 2009р.: В Ужгороді відбулася прес-конференція керівника фракції БЮТ в Закарпатській обласній раді Андрія Сербайла.

А Сербайло заявив: "Президент Віктор Ющенко та Віктор Янукович сформували своєрідний тандем для протидії роботі Уряду та особисто Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко".

"Про спільні дії Ющенка і Януковича свідчить і ухвалення парламентом та підписання президентом так званого закону про підвищення соцстандартів, виконання якого в період кризи тільки поглибить інфляцію та послабить економіку країни. Ющенко, як відомо, не підтримав ініціативу Уряду про підвищення акцизу на тютюнові вироби, хоч ще зовсім недавно сам говорив про необхідність такого кроку", — сказав В. Ющенко.


25 листопада 2009р.: В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція голови Закарпатської організації Партії регіонів Олександра Ледиди.

О. Ледида зауважив: "Як у 2004 році, так і 2009 реального адмінресурсу наш кандидат в області не має. Основним опонентом вважаємо Юлію Тимошенко, рейтинг якої Віктор Янукович на Закарпатті, за нашими даними, випереджає на 3-3,5 %". До виборів Закарпатська обласна організація готова: повністю підібрані голови та члени виборчих комісії—5600 осіб. "По області працює 58 наметів, де кожен може ознайомитися з програмою кандидата, в якій коротко і яскраво викладено наше бачення розвитку держави. Зокрема, виступаємо за збільшення повноважень місцевих органів влади, щоб нам не завозили керівників з Львівської, Донецької Київської областей. Крім того, за прямі вибори виконкомів. І щоб керівник області не залежав від президента, а обирався місцевими мешканцями", — сказав О. Ледида.



Закарпатська делегація візьме участь у Х З’їзді Трудової партії України, який відбудеться у суботу, 28 листопада. З’їзд відбудеться у Києві, в будинку Кіно. На з’їзді перед одно партійцями виступить лідер політичної сили, кандидат в президенти України Сергій Тігіпко, повідомив керівник штабу Михайло Попович.

 

26 листопада 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів