Перший матч в Чемпіонаті України…перша поразка

На вихідних 28, 29 листопада, відбулась перший виступ баскетбольного клубу "Ужгород" на всеукраїнськй арені

 

. Наші в рамках чемпіонату України (перша ліга) приймали гостей — команду "СТРІБА", Чернівці. Не дивлячись на те, що БК "Ужгород" зазнав нищівної поразки (52:76, 42:110), настрій у нашої команди хороший і враження тільки позитивні.
За словами президента і тренера клубу Олександра Зубковського поразка не була несподіванкою для наших гравців, хоч і команда була в бойовому настрої, розвідка доповіла, що новостворена команда з Чернівців має хорошу фінансову і технічну підтримку, 5-6 гравців-легіонерів з досвідом гри в вищій лізі, і по стану на сьогоднішній день команда "СТРІБА" Чернівці є середній рівень вищої ліги.
Не дивлячись на це БК "Ужгород" дав бій і набув корисного досвіду в грі з Чернівцями.
Перемоги ще попереду, розповів президент закарпатської федерації баскетболу та стрітболу Закарпаття Ростислав Буланов, головне розпочати таку велику справу. Дійсно до цього року баскетбол на Закарпатті не був представлений на всеукраїнських змаганнях такого рівня. Тепер для дітей з’явився стимул потрапити до клубу українського рівня і баскетбол в обласному центрі зрушився з місця, єдине що не вистачає це матеріальної бази.
Наступний матч БК Ужгород проведе на виїзді проти команди "Унітех" (м. Тернопіль). Матч повинен бути цікавим оскільки команди знаходяться на однаковому місці в групі. Група Захід: "Стріба" (Чернівці), "Тирлич-ГА" (Коломия), БК "Ужгород", "Унітех" (Тернопіль), "Коломия".
Група Центр: "Житомир", ДіДіБао (Кам’янець-Подільський), ВДПУ (Вінниця), "Чернівці-Буковина".
Група Північ: "Меридіан" (Костопіль), "Олімп" (Нововолинськ), "Шахтар" (Червоноград), "Будсервіс" (Сарни), "Медін" (Львів)
Нагадаємо БК "Ужгород" був створений в квітні цього року, і базується тільки на ентузіазмі місцевих гравців. Одразу клуб було заявлено в Чемпіонат України з баскетболу (першу лігу), де команда потрапила в групу "Захід".

Закарпатська Федерація Баскетболу та Стрітболу.


 

30 листопада 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів