Перша перемога БК "Ужгород"

Данк у виконанні Ігоря Адріянова вразив навіть суддів

 

Перші турнірні очки записали на свій рахунок Ужгороді в виїзних іграх проти тернопільського "УНІТЕХу" 5-6 грудня. Після домашньої поразки від Чернівецької "СТРІБИ" наши хлопцям необхідно було реабілітувати себе не тільки перед вболівальниками, але й перед собою, тому на виїзну гру ужгородські баскетболісти були налаштовані серйозно. Але пройшло не все так гладко…

Ігри в першій лізі проводяться по дві за тур. Першу гру наші спортсмени грали з дороги і не дивлячись на це вели в рахунку до третьої чверті. Третя чверть виявилась дуже не фартовою для наших гравців. Поступившись в цій чверті майже тридцять очок наші знайшли в собі сили зібратися і дати бій, але як виявилось запізно і дала про себе знати втома з дороги. В результаті першу гру хлопці програли з рахунком 58:80.
На другий день змінивши тактику і набравшись сили наші влаштували справжній баскетбол. Не допомогли тернопільцям і рідні стіни. Перевагу в усіх чотирьох чвертях продемонстрували Ужгородці і в результаті перемогли з рахунком 72:58. Видовищну гру показали тернопільцям нападники Адріянов Ігор та граючий тренер Олександр Зубковський. Кращим гравцем гри був визнаний Адріянов Ігор, який в підсумку накидав "УНІТЕХу" 30 очок. Його слем-данк тернопільські баскетболісти та глядачі запам’ятають надовго, бо він вразив навіть суддів.
Наша команда посіла третє місце в турнірній таблиці. І наразі наш БК "Ужгород" чекає матч відповідь проти "УНІТЕХ" Тернопіль, який відбудеться в спорткомплексі "Юність" 12-13 грудня.

Прес-служба Закарпатської
Федерації Баскетболу та Стрітболу.



 

07 грудня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів