ДАЙДЖЕСТ громадсько-політичних подій,

які відбулися в Закарпатській області протягом 14-17 грудня 2009 р.

 

ДАЙДЖЕСТ

громадсько-політичних подій,

які відбулися в Закарпатській області

протягом 14-17 грудня 2009 р.

Видається Ужгородським прес-клубом в рамках проекту:

“Створення та підтримка діяльності мережі незалежних громадських прес-центрів

(НГПЦ) під час проведення кампанії виборів Президента України 2010 року”

за підтримки Національного фонду демократії США (NED)

Випусковий редактор: Ганнуся Тарканій

Тел.: +38 050 906 48 26

Email: [email protected]

Дата: 17 грудня 2009 р.

* 16 грудня на Закарпатті перебував кандидат у Президенти України Володимир Литвин.

Політик побував на Міжгірщині та в Мукачеві, де зустрічався з виборцями. У Міжгірському району Володимир Литвин відвідав церкву, а запланованого візиту до Національного природного парку "Синевир" не відбулося через снігові заметілі на дорогах.

* В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему: "Передвиборча ситуація в області: на що розраховувати закарпатцям при виборі нового Президента".

Петро Станко, перший заступник голови Закарпатської обласної організації партії "Наша Україна", перший заступник керівника обласного штабу від кандидата в Президенти Віктора Ющенка повідомив, що на Закарпатті В. Ющенко очікує на голоси чверті виборців. "Ми очікуємо перше місце у першому турі", — каже голова облосередку "Нашої України". Основним конкурентом вбачають Юлію Тимошенко. Петро Станко наголосив, що партія і висунений кандидат у президенти не має технічних кандидатів: "Інші основні претенденти на пост президента країни мають від 3 до 6 технічних кандидатів. Сьогодні одна особа подає до ОВК список членів дільничних виборчих комісій одразу від кількох кандидатів. Тому я б подарив виборцям не малювали собі ілюзії про незалежність кандидатів, які виглядають такими впевненими на рекламних відеороликах".

* Анонс

У п’ятницю, 18 грудня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему: "Що може врятувати економіку України?".

З журналістами зустрінеться довірена особа кандидата у Президенти України Сергія Тігіпка в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі Петро Петрашко (професор кафедри міжнародного менеджменту Київського національного економічного університету ім. В.П. Гетьмана, заслужений економіст України, екс-голова Держказначейства України (2001-2005 р.р.), держслужбовець 1 рангу).

 

17 грудня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів