Проти кого товаришуємо?..

ЗМІ оприлюднили таємну угоду між чинним Президентом та лідером опозиції, в якій Віктор Ющенко та Віктор Янукович зобов’язуються не критикувати дії один одного, натомість спрямувати всі свої зусилля на дискредитацію кандидата на пост глави держави, чинного прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Що з цього приводу думають в Закарпатті?

 

ЗМІ оприлюднили таємну угоду між чинним Президентом та лідером опозиції, в якій Віктор Ющенко та Віктор Янукович зобов’язуються не критикувати дії один одного, натомість спрямувати всі свої зусилля на дискредитацію кандидата на пост глави держави, чинного прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Таким чином, після перемоги Януковича на президентських виборах, Ющенко гарантує собі крісло прем’єр-міністра. Угода миттєво набула широкого розголосу, і миттєво ж було оприлюднено її спростування, як з боку Секретаріату Президента, так і з боку опозиції.
За словами депутата Закарпатської обласної ради Андрія Сербайла, узгоджені дії двох Вікторів протягом останніх місяців, нескінченна критика на адресу Уряду Тимошенко тощо були настільки очевидні, що наявність подібної Угоди нікого не здивувала. І як би зараз від неї не відкрещувалися, як би не намагалися переконати громадськість, що ніяких домовленностей між Ющенком та Януковчием бути не може, для людей очевидно: ці чоловіки кожного дня своїми узгодженими діями доводять "синхронність програми". Розуміючи, що подолати Юлію Тимошенко не під силу жодному з них, вони вирішили таємно об’єднати зусилля, гарантувавши одне одному після виборів місце під сонцем.
Для Януковича ці вибори можуть стати останніми в його політичній кар’єрі – для політологів вже давно не секрет, що в Партії Регіонів існує суттєвий розкол і черговий раз не виправдавши надії своїх однопартійців, Віктор Федорович опиниться на узбіччі української політики. Віктор Андрійович вже давно обрав для себе роль месії українського народу, занадто полюбив комфорт і безтурботне життя, щоб так просто від нього відмовитися. Тож, зрозуміло, що тепер на карту поставлено більше, ніж просто чоловічі амбіції. На карту поставлено політичне майбутнє обох. І задля досягнення своєї меркантильної мети, ці чоловіки не зупиняться ні перед чим.

 

10 січня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів