Порабуло fest

Давно пора було зібрати всю творчу молодь! 2-3 липня в м.Ужгороді в амфітеатрі відбудеться мистецький фестиваль "Порабуло".

 

Давно пора було зібрати всю творчу молодь! 2-3 липня в м.Ужгороді в амфітеатрі відбудеться мистецький фестиваль "Порабуло". За словами організаторів, захід обіцяє бути більше ніж цікавим. Цьогорічна програма здивує ужгородців і гостей міста своєю унікальністю і доступністю. Родзинкою "Порабуло" є те, що кожен гість фестивалю може стати учасником мистецького дійства, адже крім показових виступів, проходитимуть і майстер-класи, де кожен охочий спробує себе у чомусь новому.

Нова генерація творчої молоді міста здивує вас своєю оригінальністю. Художники , дизайнери та перукарі створюватимуть неповторні образи. Крім того, ви побачите що таке бойові мистецтва по-ужгородськи, відчуєте адреналін від виступів з паркуру, фехтування, брейк-денсу.Тільки на "Порабуло" ви зможете запустити повітряного змія та послати мильні кульки у космос. Крім того, ночі з фестивалем гарантовано неймовірні. Якісне кіно, справжня музика, шоу з діодними кульками та вогнем.

2-3 липня, м. Ужгород, Амфітеатр за підтримки Закарпатської обласної державної адміністрації, девелоперської компанії "СТС", Всеукраїнського благодійного фонду "Надія та захист", "Коміневестбанку",кавярні "XLClub", торговельного центру "Дастор", друкарні ПП "Бреза" відбудеться щорічний мистецький фестиваль "Порабуло".

Не пропустіть, пора було це побачити!

Телефон за довідками - 0958925499, Наталія Тарнай.

Для отримання акредитації, надсилайте контактні телефони на інтернет-адресу – [email protected]

 

21 червня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів