Етно-фестиваль Яроцькі Ярилки

На території села Ярок Ужгородського р-ну Закарпатсько області 17-18 липня цього року відбудеться регіональний етно-фестиваль Яроцькі Ярилки.

 

Основна мета заходу - познайомити гостей свята з культурою традиціями, народними промислами регіону, розкрити всю красу привабливість нашого краю - створеного для туризму та відпочинку.
Проводиться фестиваль на галявині , з якоії відкривається краєвид на третину нашого регіону - від Мукачева й Берегова, Чопа, Ужгорода, Велких Капушан (Словаччина), аж до вершин гір Перечинщини.
У програм фестивалю - масові народні гуляння: гри, забави та різні дегустації , а також виступи художньої самодіяльності й рок-музикант від - і до самого ранку! Цього року у рамках свята відбудеться мистецький перформанс - Чапало Фест. Відомі художники, скульптори, ковалі та гості фестивалю разом створять талісман Яроцьких Ярилок.
Гості свята зможуть залишитись на нічліг у приватних садибах села Ярок, або у наметовому містечку.
Відкриття фестивалю - 17 липня 2010 року о 12:00.
Організатор заходу Громадське об’єднання Наше Село, за сприянням Ужгородської райдержадміністрації , відділу культури Ужгородської РДА, та Ужгородської районної спілки сприяння розвитку сільського туризму.
За додатковою нформацією звертайтеся:
0989760211
03122 724038
[email protected]
www.yarok.org.ua

 

29 червня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів