Після втручання прокуратури працівникам „Закарпатського облавтодору”у той же день виплатили заборговані 2 млн. 256 тис.грн. зарплати

Прокуратурою Закарпатської області приділяється особлива увага захисту конституційних прав громадян, зокрема права на вчасну оплату праці. Тому прокурорами постійно проводяться перевірки з цих питань.

 

Так, за результатами перевірки додержання та застосування підприємствами транспорту законодавства про оплату праці у Дочірньому підприємстві „Закарпатський облавтодор” ВАТ „Державна акціонерна компанія „Автомобільні дороги України”, прокуратурою області виявлені порушення Закону України „ Про оплату праці”, КЗпП тощо.
За інформацією старшого помічника прокурора області з питань нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті Івана ШИМОНА, працівникам згаданого підприємства було заборговано заробітну плату за грудень 2010 року. Сума цього боргу складала 2 млн.256 тис.грн.
Прокуратурою негайно було внесено припис про усунення виявлених порушень. Результат не забарився - того ж дня працівникам було виплачену усю суму заборгованої зарплатні.
Перевірки з даних питань тривають.


Прес-служба прокуратури області



 

17 лютого 2011р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів