Голий Кузьма завітає у Королево на Виноградівщині

Діджей Голий, він же Кузьма , незмінний лідер гурту "Скрябін" розважатиме молодь цієї неділі ( 24 липня) у місцевому relax-club. Приїзд відомого вітчизняного співака у мальовниче селище під Замковою горою невипадковий.

 

Андрій Кузьменко – не новачок за ді-джейським пультом. Не так давно у третій діджей-битві українських зірок він блискавично переміг хореографа Діму Коляденка, телеведучу Славу Фролову, дизайнера-модельєра Анну Смехіну та гурт Real O. В останній час "Голий" DJ користується неабиякою популярністю на молодіжних тусовках не лише столиці, але й Запоріжжя, Чернівців, Дніпропетровська, Луцька, Львова...

Чому "Голий" DJ? - Тому що я не є ді-джеєм – не міксую, а роблю такі собі шкільні дискотеки. Це була спроба зробити кулуарний "залаштунковий" проект вузького спрямування. Я хотів людей, які ходять до нас на концерти, після концерту занурити у музику, на якій я ріс, бо вона того вартує,- пояснює Андрій Кузьменко.

Однак це зовсім не означає, що Кузьма непідвладний новітнім музичним віянням. Він тонко відчуває настрій публіки і ставить ту музику, на яку приходить сучасна молодь. Тому й люблять "Голого" DJ.

Василь Вишнянський, Виноградів.ІНФО

 

20 липня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів