"Файна бригада" з Закарпаття їде на "вакації" до Тернополя

Минулого року вперше відбувся всеукраїнський профорієнтаційний конкурс КВК, який організовують служби зайнятості. Тоді у районному відбірковому турі учні Лисичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів посіли третє місце. Свою команду юні жартівники назвали "Файна бригада".

 

Відчувши смак перемоги, вони продовжували наполегливо тренуватися. Команда навіть поповнилася двома новими старшокласниками. Нині до її складу входить десять юнаків та дівчат. І результат не забарився…

Цьогоріч лисичівські школярі з Іршавщини стали найкращими в області. У подарунок отримали футболки, бандани, торт, флешки. Що жартують найбільш вдало, доводитимуть у півфіналі у Тернополі, де за лідерство змагатимуться учні зі всіх областей Західного регіону. Захід відбудеться у кінці листопада.

Наразі "Файна бригада" чи не щодня проводить репетиції. З ними займається директор школи Марія Метеньканич. А їй, як кажуть, не звикати, адже колись сама була креативним менеджером таких дійств, які проводилися не лише у рідному селі, а й далеко за його межами. Допомагає заступник з навчально-виховної роботи Ганна Олегаш. Демонструватимуть свої таланти наші фіґлярі у трьох номерах. Вони жартуватимуть на тему: "Як обрати професію – ось у чому питання", спробують себе у ролі єгерів та швачок. Конкурс покликаний популяризувати робітничі професії.

Будемо за них тримати кулаки і сподіватимемося, що поцілять у самісіньку гумористичну десятку.

Іван Степовий, "Голос Карпат"

 

28 жовтня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів