Прогноз на день: Хмарна погода. Сильні та дуже сильні опади у вигляді дощу з переходом в гірських районах в другій половині дня на мокрий снігПрогноз на день: Хмарна погода. Сильні та дуже сильні опади у вигляді дощу з переходом в гірських районах в другій половині дня на мокрий сніг

Огляд погодних умов в Закарпатській області

 

Вночі погоду формувала улоговина з зоною теплого фронту. Була хмарна погода. Випадали дощі різної інтенсивності від 0,3 мм до 21мм, місцями в горах дуже сильні 21-62 мм. На високогір’ї місцями складні відкладення мокрого снігу та ожеледі. Вітер південно-західний 7-12м/с, місцями посилення 15-18м/с, на високогір’ї 40 м/с. Температура повітря 2-5° тепла на високогір’ї від 3° морозу до 2° тепла.
Вдень вплив фронтальної зони збережеться. Прогноз на день: Хмарна погода. Сильні та дуже сильні опади у вигляді дощу з переходом в гірських районах в другій половині дня на мокрий сніг та сніг. Налипання мокрого снігу . На перевалах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, місцями 15-20 м/с, на високогір’ї 30-35м/с. Температура повітря 2-5° тепла, в горах 2° тепла-3° морозу. В Ужгороді 3-5° тепла.

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології

 

17 грудня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів