Організатори BBQ FEST-2012 презентують програму фестивалю

25-26 серпня в Ужгороді на площі Поштовій відбудеться IV-ий Міжнародний кулінарний фестиваль-змагання з кулінарного мистецтва "Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!". Свято стане центральним місцем масових гулянь з нагоди відзначення 21-ї річниці Незалежності України. Програма вже узгоджена у деталях, організатори чекають багато гостей, - зазначили на виїзній прес-конференції Ужгородського прес-клубу в салат-барі "Олів’є" Олександр Мерявчик, представник Громадської організації "KarpatEvent" та Ігор Кривошеєв, представник івент-агенції "ComedyORG – королі вечірок".

 

"Символ нашого фестивалю – бичок на рожні, - розповів Олександр Мерявчик. - Крім того на фестивалі можна буде скуштувати свинину, курячі крильця, кролятину, рибу. Всю продукцію ми шукали у приватних виробників, екологічно чисту".
На святі готуватимуть смачний угорський гуляш з м’яса сірої корови. Організатори запевняють, що такої смакоти гості свята точно не пробували. Шанувальникам "сучасної" їжі теж повинні вгодити: готуватимуть справжні американські бургери, для цього встановлять необхідне обладнання. Подбали і про тих, хто не визнає м’ясо, окремо діятиме "десертна зона".
"Ми також забезпечимо на два дні безкоштовну WiFi зону на території фестивалю, - каже Олександр Мерявчик,- світлини зі свята можна буде викладати в реальному часі, також здійснюватиметься он-лайн трансляція свята на сайті".
За словами Ігоря Кривошеєва, на гостей чекає велика кількість розваг. Вся зона фестивалю буде поділена на дві локаці: перша з грилем та пивом, інша - "Країна дитинства" спеціально для дітей з анімацією, каруселями, конкурсами тощо. М’ясоїди змагатимуться, хто швидше з’їсть бургер, вегетаріанці - хто найшвидше зжує цибулю.
Та все ж головною подією фестивалю стане конкурс кулінарів (любителів і професіоналів). Журі оцінюватиме учасників у 4 номінаціях (курячі крильця, риба-гриль, корейка на грилі і десерт на грилі). Протягом 2 днів команди готуватимуть ці 4 страви. Критерії, за якими оцінюватимуть творчість кулінарів – ідея страви, її зовнішній вигляд, ступінь і якість просмаження, і головний критерій – смак..
Також діятиме публічна номінація "Фан-чемпіон". Усі гості матимуть талони для голосування і за їхньою кількістю визначать переможця у цій номінації. Наразі зареєструвалися 5 команд, організатори закликають ужгородців взяти активну участь, адже страви на вогні вміє готувати чи не кожна закарпатська родина.
Увечері кожного дня, о 19.00 на сцені фестивалю розпочинатиметься концерт. Розважатимуть гостей WITHOUT LIMITS, ПАП Джаз Квартет, Uzhgorod Jazz Band, Гуцул Каліпсо.
Основними партнерами свята є ТМ "Чернігівське", "Котнар", ТМ "GRILLY", ПАТ "Закарпаттяобленерго". Генеральний інформаційний партнер - Закарпатська ОДТРК - Тиса-1, Тиса-FM. Інтернет-медіа-партнер - Zaholovok.com.ua.
Власне сама прес-конференція заходу стала чудовою підготовкою до Свята їжі на вогні! В салат-барі "Олів’є" підготували смачні страви з м’яса, які на "відмінно" оцінили журналісти.


 

19 серпня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів