Прем’єра фільму жахів "Синевир" відбудеться у січні наступного року

Робота над першим українським фільмом жахів у 3D під назвою "Синевир" вийшла на завершальний етап. У прокат картина, прем’єра якої кілька разів переносилася, вийде у січні.

 

Про це розповів режисер фільму Олександр Альошечкін Дзеркалу тижня.

За його словами, сюжет є класичним для фільму жахів. Компанія молодих людей вирішила провести ніч на берегах Синевира. Однак з настанням сутінків над мальовничим озером нависає якийсь містичний дух, а з темряви починає долинати загадкове виття. Ніхто з туристів не здогадувався, що у цих місцях живе деякий містичний монстр Песиголовець, який заманює свої жертви у ліс, з якого ще ніхто не повернувся живим і неушкодженим.

"Ми перенесли дію картини на кінець 70-х років ХХ ст., щоб створити особливу атмосферу того часу - машини, пісні, одяг... І взаємовідносини між людьми: те, що було тоді, сьогодні вже не зустрінеш. Також хотілося піти від злощасних мобільних телефонів, які з’являються практично в кожній сучасній стрічці, і як тільки починаються якісь жахи, то обов’язково зникає зв’язок. Це наївно...," - сказав Альошечкін.

Бюджет майбутньої картини $800 тис. - за рахунок приватних інвесторів. А знімальну групу збирали з кінопрофесіоналів і місцевих жителів. До зарубіжних фахівців довелося звернутися за "монстром". Чудовисько спеціально для цього фільму доставили з Росії.

zaholovok.com.ua

 

09 жовтня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів